El Consell dels Xiquets comença a dissenyar les cantimplores que Amjasa regalarà als escolars de Xàbia perquè beguen aigua de l'aixeta

23 ene 2019

L'Ajuntament de Xàbia continua implicant els més joves del municipi en les campanyes i projectes municipals a través del Consell dels Xiquets.

Entre les activitats d'aquest mes, Amjasa s'ha reunit amb els representants dels col·legis per a involucrar-los i demanar-los col·laboració en la campanya “Més aixeta i menys plàstic” amb la qual es busca conscienciar sobre l'excessiu ús de plàstic i animar a consumir l'aigua de l'aixeta enfront de l'embotellada.  Així, després d'explicar-los el cost ecològic de l'aigua embotellada i els avantatges de beure directament la que se subministra en les aixetes (tant per al medi ambient com per ser més còmode i barat), des del consell d'administració d’Amjasa els han encarregat el disseny per a les cantimplores que volen preparar i repartir entre els escolars de Xàbia.

Al llarg de l'últim mes, el Consell de Xiquets i Xiquetes també ha participat en altres iniciatives. D'una banda, va participar en Exponadal dins de l'estand de Drets d'Infància, en el qual van donar a conèixer el seu treball i van animar a altres xiquets perquè creuen òrgans de participació similars en els seus municipis.

També van estar en un taller de sensibilització ambiental del medi marí oferit per la Fundació Oceanogràfic dins del projecte que estan desenvolupant a Xàbia.