Els bous al carrer tornen al Centre Històric de Xàbia per Sant Sebastià

15 ene 2019 Contacontes, discomòbils, cercaviles i missa completen la programació dedicada al Patró de Xàbia

El calendari festiu arranca amb força a Xàbia. Quan el municipi encara continua immers en les celebracions per Sant Antoni, la Comissió de Sant Sebastià i l'Associació Cultural Taurina han presentat junt al regidor Toni Miragall el programa dedicat al patró del municipi.

Els bous al carrer tindran gran part del protagonisme, amb set actuacions taurines en el Centre Històric entre el divendres 18 i el diumenge 20 de gener. Des de l’ACT, Guillermo Bolufer ha explicat que hi haurà vaquetes el divendres a la vesprada i nit, dissabte al migdia, vesprada i nit i diumenge de matí i vesprada. A més, el diumenge a les 11’30 hores hi haurà una activitat per als més xicotets amb carretons i un bou inflable gegant.

Des de la comissió de Sant Sebastià, Vicent Salvador, ha afegit que també han preparat  un contacontes infantil (el dissabte a les 11 hores a la Casa de Cultura), a més de les cercaviles de cridada a la festa, que enguany seran tant en Duanes com el Centre Històric, i la missa solemne dedicada al patró, que serà el diumenge a les 12 hores. El programa el completen dos discomòbils en la plaça de Baix que començaran en acabar les actuacions taurines de la nit.

Tant Salvador com el regidor, Toni Miragall, han destacat que les festes a Sant Sebastià estan prenent cada any més força en l'agenda festiva local, com demostra que enguany hi haja 21 majorals i majoraleses. Miragall ha animat a tots els veïns a que s'acosten a gaudir de l'ambient festiu.