L'Ajuntament de Xàbia contracta a cinc treballadores a través de dos programes d'ocupació de la Generalitat

09 ene 2019 La Conselleria ha subvencionat aquests plans amb 94.584 euros

L'Ajuntament de Xàbia ha incorporat aquesta setmana a cinc noves treballadores gràcies als programes Emcorp (dirigit a aturats majors de 30 anys) i Emcord (per a parats de llarga durada), subvencionats amb 94.584 euros per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

A través del Emcorp, el Consistori ha rebut 49.713,64 euros amb els quals ha contractat a dues auxiliars administratives a jornada completa per a tasques administratives i de millora en l'atenció als ciutadans durant 6 mesos, que realitzaran les seues funcions en els departaments de personal i urbanisme.

Mentrestant, el programa Emcord –que té una subvenció de 44.871 euros- ha servit per a emprar a dues administratives i una auxiliar administrativa també durant 6 mesos en els departaments de serveis, contractació i cultura.

Des del departament de Foment Econòmic, que dirigeix Cesc Camprubí, han destacat la importància d'aquests plans d'ocupació autonòmics, ja que beneficien a persones que tenen dificultats per a trobar ocupació i són una gran oportunitat per a reincorporar-se al mercat laboral.