Nadal Jove Esportiu torna un any més a Xàbia com a opció d'oci saludable per a les vesprades de vacances de Nadal

18 dic 2018 L'activitat és gratuïta i se celebrarà del 26 al 28 de desembre en el Palau d’Esports Miguel Buigues

Un any més, torna un clàssic a la programació nadalenca de l'Ajuntament de Xàbia. Del 26 al 28 de desembre, les regidories de Joventut  i Esports uneixen forces per a oferir als xiquets i joves tres vesprades repletes d'oci i esport en el Palau d’Esports Miguel Buigues.

Nadal *Jove-Esportiu és gratuït i reuneix una gran varietat de propostes per a xiquets i xiquetes d'1 a 17 anys.

El regidor de Joventut, Ximo Segarra, ha explicat que el palau obrirà de 16’30 a 20’30 hores, cadascuna de les tres vesprades amb una proposta diferent: des de rolerball, rocòdrom, tirolina i pont tibetà, zona de ball, jocs 3D o inflables a la ludoteca i psicomotricitat per als més xicotets.

L'oferta l'arredoneixen les zones de pràctica esportiva, que estaran ateses per personal d'Esports, dels clubs i les escoles municipals de Xàbia, ha afegit l'edil d'Esports, Vicent Colomer.

Hi haurà opció de practicar karate, judo, colpbol, escacs, tennis de taula, gimnàstica rítmica, tir amb arc, básquet, bàdminton, futbol, muay thai, rugbi o escalada.

En total, hi haurà entre 30 i 40 monitors controlant les diferents zones d'oci i servei de cafeteria per als quals vulguen berenar.

L'alcalde, José Chulvi, ha posat en valor la coordinació entre tots dos departaments per a poder oferir una activitat molt potent i que cada any concentra moltíssima gent en el Palau (cada dia passen entre 1.000 i 1.500 persones). Chulvi ha definit com una opció perfecta per al nadal, ja que és saludable, totalment gratuïta i apta per a gaudir amb amics o en família.