L'Ajuntament de Xàbia repren a partir de gener els contacontes infantils a les biblioteques

17 dic 2018 Aquest divendres 21 de desembre hi haurà una sessió prèvia especial d'històries de nadal

La regidoria de Cultura recupera a partir de gener una de les activitats amb més èxit entre els més xicotets: els contacontes setmanals a les biblioteques.

Tal com explica el regidor Quico Moragues, la programació s'estructurarà com a anys anteriors, cada setmana de forma alterna entre la biblioteca de Duanes i la del Centre Històric. Sempre a les 17’30 hores i amb accés gratuït.

Començaran el dia 11 en el port amb la història de “La Muntanya fem” i seguirà el divendres 18 al poble “Amb certs titelles” mentre que el dia 25, els xiquets podran conéixer a “Artur i Clementina” en Duanes. Els contacontes seguiran cada setmana fins a setmana santa (veure programació completa)

Però abans de començar amb els cicles Pluja de Contes i La Mar de Contes, Cultura també contribueix a la programació especial de nadal per a xiquets amb un altre aquest mateix divendres, 21 de desembre, a la Biblioteca del Poble titulat “Quin regal serà?”. L'activitat també és a la 17’30 hores i d'entrada gratuïta i completa l'oferta per als més xicotets de la vila en el Centre Històric, ja que aqueixa vesprada també rebran la visita de Papà Noel al costat de l'arbre monumental de la plaça de l'església. El dissabte 22 a partir de les 11 hores, Santa Claus estarà en Duanes també al costat de l'arbre del passeig de la Grava.

A iniciativa de les associacions de comerciants Xàbia Històrica i Xàbia Port, els comerços associats entregaran en els establiments uns tiquets que es podran canviar per una foto amb papà Noel.