Xàbia organitza dos festes nadalenques per als usuaris del servei d'atenció domiciliària i del Cívic Punt

17 dic 2018

El departament de Serveis Socials de Xàbia està preparant dues festes de nadal especialment pensades per als usuaris d'alguns dels seus programes.

La primera és dijous que ve (20 de desembre) a la vesprada en el Centre Social i està dirigida les persones majors que utilitzen el servei d'atenció domiciliària. Com assenyalen des de la regidoria que dirigeix Pepa Gisbert, s'ha preparat una activitat musical molt enriquidora que animarà la jornada i un berenar per a tots els assistents. A més, els usuaris dels tallers TAPIS han col·laborat en aquesta activitat festiva confeccionant uns detallets que se'ls lliuraran als majors com a regal nadalenc.

L'altra festa especial de nadal  és de caràcter infantil. Serà en el Cívic Punt de l'Arenal el dijous 27 de desembre pel matí i està dirigida als xiquets i xiquetes del barri des dels 3 als 12 anys. Les activitats es realitzaran entorn de les oficines d'aquest punt d'atenció municipal, en el carrer Saint Tropez número 2, entre les 11 i les 13 hores. Està previst oferir tallers nadalencs i una mini discomòbil infantil.