L'ambient nadalenc impregna la programació cultural i d'oci per al cap de setmana a Xàbia

12 dic 2018

Les festes nadalenques s'acosten i amb açò, associacions i agrupacions musicals programen els seus concerts extraordinaris en els quals les nadales guanyen espai.

Aquest cap de setmana es podran gaudir a Xàbia fins a quatre d'aquestes actuacions. El divendres a la vesprada arranca la programació amb un acte benèfic organitzat per Todos Juntos Jávea en el qual els escolars de la vila oferiran un repertori de música nadalenca. Serà a partir de les 18’30 hores en la plaça de la Marina Alta i també haurà paradetes de venda de dolços i vi calent amb els quals esperen recaptar fons per a la seua tasca social.

L'Orfeó de Xàbia és un altre dels col·lectius que aquest cap de setmana ofereix dos recitals amb temàtica nadalenca: el divendres a les 20’30 hores en l'església del Loreto i el diumenge a les 20 hores en l'església de Sant Bertomeu.

I dins de l'oferta musical, el Grup Polifònic Ars Nova ha programat un concert molt especial amb el qual tanca la celebració del seu 25 aniversari i en el qual a més d'estrenar l'obra  “Ars Nova XXV”, signada per Pere Vicalet, reuniran a moltes de les veus que han format part de l'agrupació en aquestes més de dues dècades de marxa.

Una altra de les activitats prenadalenques és la que proposen les regidories de Participació Ciutadana i Infància per a gaudir en família. És un taller de targetes i manualitats nadalenques  que es realitzarà el dissabte a partir de les 16’30 hores enfront del Palau d’Esports.