El Club Lyons, Todos Juntos Jávea i la Unión Benéfica Carrusel col·laboren amb els Serveis Socials de Xàbia

04 dic 2018 El departament coordina nombrosos programes d'atenció social

El departament de Serveis Socials de Xàbia vol agrair el suport de les associacions benèfiques que col·laboren al llarg de l'any amb les diferents necessitats del departament. La regidora responsable de l'àrea d'atenció social, Pepa Gisbert i l'alcalde, José Chulvi, han rebut avui a representants de tres dels col·lectius que brinden suport constant: el Club Lyons, que hui mateix ha donat 3.000 euros en vals de compra per a Supermercats masymas que es repartiran aquest Nadal entre les famílies més vulnerables; l'associació Todos Juntos Jávea que amb més de 5.000 euros ha pagat part del mobiliari i material per a la nova seu del Tapis, així com un taller de risoterapia i sessions terapèutiques per als usuaris. I la Unión Benéfica Carrusel que també ha brindat 5.000 euros que serviran per a cobrir necessitats puntuals de menors en situacions de risc d'exclusió (com pagar menjador escolar o comprar ulleres de vista o dentista, entre uns altres).

Precisament hui, el departament de Serveis Socials de Xàbia ha realitzat la seua reunió mensual en la qual es coordinen tots els professionals i recursos, a més de posar en comú l'evolució dels programes i les problemàtiques o noves necessitats detectades.

Aquesta àrea municipal a més d'informació i assessorament jurídic i psicològic, desenvolupa nombrosos programes d'intervenció social tant per a majors, persones depenents, persones sense mitjans de subsistència, dones maltractades, persones amb problemes de drogodependències, integració i interculturalitat, menors, orientació escolar i contra l'absentisme escolar, intervenció sociofamiliar, infovivenda, o tramitació d'ajudes, entre uns altres.

L'alcalde ha felicitat personalment als treballadors d'aquest departament per la seua gran implicació i sensibilitat a l'hora de gestionar tots els casos que reben.