El TAPIS de Xàbia estrena nova seu

30 nov 2018

L'Ajuntament de Xàbia ha inaugurat hui les noves dependències del Tapis de Xàbia situades en el carrer d’Avall número 39.  L'alcalde, José Chulvi, i la regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, han participat en l'apertura oficial d'aquest nou local en el qual els usuaris d'aquests tallers ocupacionals per a la inserció social de persones amb malaltia mental podran desenvolupar amb molta major comoditat i espai les teràpies i activitats amb les quals dia a dia tracten de guanyar autonomia i recuperar la seua connexió amb la comunitat.

La regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, ha agraït el recolzament en forma de donatius o treball que han realitzat diferents ONG’s i col·lectius del municipi en aquest projecte, com són Roundabout Charity Shop, Todos Juntos Jávea, Unión Benèfica Carrusel, Lògia Masónica de Xàbia, Creu Roja, Rotary Club, Club Lyons, l’Escola de Cinema Riurau i el Baret de Miquel.

L'adequació de l'edifici, que abans ocupava l'oficina tècnica municipal, l'han realitzat les pròpies brigades municipals i el trasllat des de l'anterior seu, els usuaris del Tapis i la seua monitora, Alicia Ripoll.

Hui el TAPIS ha volgut agrair tot el suport convidant a un esmorzar que ells mateixos havien preparat i mostrant com han quedat tots els racons de la qual a partir d'ara serà la seua “casa” i on podran seguir realitzant activitats rehabilitadores com tallers de cuina, restauració, plàstica, cinema o ioga.

El TAPIS funciona a Xàbia des de 1996 i compta amb el suport del departament de Serveis Socials de Xàbia i del Centre de Salut.