Els aficionats al teatre gaudiran aquest dissabte a Xàbia de l'obra “Pedro i el capità” de Mario Benedetti

28 nov 2018 La representació és a les 20 hores

La Casa de Cultura de Xàbia torna a submergir-se aquest cap de setmana en el millor teatre. El dissabte (1 de desembre a les 20 hores) la companyia Tarannà Teatre representarà “Pedro i el Capità”, de Mario Benedetti. L'entrada té un preu de 5 euros i es podrà adquirir dues hores abans de la sessió. L'obra, interpretada per Antonio Lozano i Toni Pérez sota la direcció de Davinia Lekeux, està recomanada per a majors de 16 anys.

“Pedro i el Capità” és una peça teatral on la psicologia juga un paper important: un cara a cara sense embuts els punts forts del qual són la política, els valors, la humanitat i uns diàlegs que enganxen i que no deixen indiferent a ningú.

En aquesta obra, Benedetti aconsegueix obrir un gran ventall de qüestions sobre qui és el bo i qui és el dolent en el dia a dia, si és possible sentir-se identificat en ocasions amb l'enemic, o qui és el protagonista i qui l’antagonista: és difícil decantar-se per un o un altre pel que l'espectador quedarà molt motivat per a reflexionar i traure les seues pròpies conclusions.

L'obra ens mostra com, en un escenari ple de tensió, dos éssers humans tan diferents al final són tan semblants. Parlaments plens d'emoció i de veritats per a aconseguir que el públic es meta de ple des del principi i vulga saber què va a succeir al final.