Centenars de veïns de Xàbia se sumen a la campanya pro aigua de l'aixeta que promou Amjasa

26 nov 2018 El divendres serà l'últim dia de repartiment de les botelles de vidre

Centenars de veïns i veïnes han passat aquest cap de setmana per el stand de l'empresa d'aigües municipals Amjasa per a sumar-se a la campanya “Més aixeta i menys plàstic” amb la qual la mercantil vol promoure el consum de l'aigua corrent enfront de l'envasada.

L'hídrica ha repartit ja gran part de les botelles de vidre amb el disseny “Aigua de Xàbia” que ha preparat per a la campanya. La barata simbòlica que es proposa és aquesta botella a canvi de tres envasos de plàstic.

La parada de Amjasa ha estat el Port i al Arenal, atesa per l'alcalde, José Chulvi, per membres del consell d'administració i per treballadors de l'empresa.

“Més aixeta i menys plàstic” defensa a més que beure de l'aixeta és còmode, econòmic i un model de proveïment ecològic “que no necessita consumir combustibles fòssils ni generar envasos que incrementen la contaminació creuada i els residus sòlids urbans”. Amjasa recorda que l'aigua que serveix és perfectament apta per al consum humà, tant per sabor com per qualitat, ja que està exhaustivament controlada al llarg de tot el sistema de captació i distribució.

Aquest divendres, 30 de novembre, es realitzarà la tercera i última acció de repartiment de botelles. Serà a partir de les 11’30 hores en la plaça Constitució.