El dissabte arriba a Xàbia l'obra teatral “La vida no…que nervis”: de mà de la regidoria d'Igualtat

21 nov 2018

La Casa de Cultura de Xàbia alça el teló aquest dissabte per a representar “La vida, no…que nervis”, una obra que reflecteix, de forma humorística, la força col·lectiva de les dones. El teatre, organitzat per la regidoria d'Igualtat dins de la programació commemorativa del Dia Internacional en contra de la violència cap a les dones, està programat a les 20 hores i és d'entrada gratuïta fins a completar aforament.

Sobre l'escenari Beatriz, Gloria i Meche i tres situacions de vida més quotidianes del que semblen. La dona que es va casar jove i va deixar d'estudiar per cuidar als fills; la que es va enamorar d'un home casat i està obsessionada amb l'exercici per a mai deixar de complaure-ho i l'evangèlica que amaga darrere de la seua imatge puritana el desig de tenir una sexualitat plena. Les tres es troben en el metre, en la sala de cinema on treballa Meche i en la muntanya.  Les seues vides convergeixen en un moment molt delicat de les seues vides i mostren els seus conflictes, els seus sentiments i les seues perspectives de vida baix un model patriarcal tradicional contra el qual lluiten i intenten infringir.

Riures, diversió, música, s'entreteixeixen en “La vida, no…que nervis” protagonitzada per Bego Isbert, Gala Gancedo i Cristina Charro, que amb un text meravellós i música original, prometen una experiència única dins del teatre i una bombona d'oxigen per a totes aquelles dones que han patit algun tipus de violència masclista.