Cultura Xàbia convoca el IV concurs amateur de “Dijous de Comèdia” dotat amb 500 euros per al guanyador

14 nov 2018

La regidoria de Cultura de Xàbia ha publicat les bases de la quarta edició del concurs de monòlegs i actuacions d'humor lligat al cicle “Dijous de Comèdia”, un certamen dotat econòmicament per als tres finalistes. Així, el guanyador es portarà 500 euros, 300 euros el que quede en segon lloc i 150 euros el tercer.

El regidor responsable, Quico Moragues, assenyala que que podrà concursar qualsevol persona major de 16 anys (els menors d'edat amb autorització dels seus pares o tutors legals) siga de Xàbia o d'un altre municipi.

Les inscripcions poden fer-se ja bé presencialment o per correu postal en el departament de Cultura (plaça de Baix, número 6), a més de per correu electrònic dirigit a cultura@ajxabia.org

El concurs consisteix en una actuació humorística (d'un màxim de 20 minuts de durada) en castellà o valencià, de temàtica lliure i que bé pot ser en format  monòleg, esquetx, cançó, improvisació o màgia.

Açò sí, l'obra ha de ser original i no una adaptació d'un altre autor.

L'actuació es realitzarà el mateix dia que Cultura programa els monòlegs del cicle Dijous de Comèdia, que començarà a partir de gener.

Aqueix dia el públic votarà i els tres artistes o grups més valorats passaran a la final que se celebrarà el 4 de maig, en la qual un jurat designat per l'Ajuntament decidirà el guanyador.