El Mercat de Xàbia estrena il·luminació interior

07 nov 2018 L'Ajuntament rep sis propostes de persones interessades a ocupar les parades vacants

L'Ajuntament de Xàbia ha millorat la il·luminació interior del Mercat Municipal amb la substitució dels projectors de llum indirecta per altres nous de tecnologia LED, així com amb la instal·lació de nous punts de llum en els passos de les parades.

Segons explica la regidora responsable del Mercat, Tere Bisquert, en total s'han muntat 22 projectors LED de 156 W i altres 26 de 50W, donant com resultat una millor il·luminació, amb un to més natural i que repercutirà en  un consum més eficient.

Aquesta millora, realitzada per l'empresa local Chispas Jávea, ha suposat una inversió municipal de 9.352 euros, dels quals 5.000 euros han sigut subvencionats per la Diputació d'Alacant.

Bisquert ha aprofitat per a avançar que hui ha començat el procés d'adjudicació dels llocs vacants en el Mercat que al setembre van eixir a licitació per als pròxims 10 anys. En total s'han presentat sis propostes d'interessats a obrir negocis en el mercat que ara estan sent valorades tant tècnica com econòmicament pel Consistori.

L'edil també ha comentat que a la fi de mes es tindrà ja el resultat de l'estudi tècnic que s'ha encarregat sobre aquesta instal·lació i que, després d'avaluar la seua situació actual, servirà per a definir el full de ruta per a la seua gestió i evolució per a aconseguir que siga viable i dinàmic.