El Centre Artístic Musical de Xàbia incorpora vuit nous músics

06 nov 2018 La banda i l'orquestra oferiran concerts extraordinaris per Santa Cecilia

El Centre Artístic Musical de Xàbia dedica un any més el mes de novembre a la seua patrona, Santa Cecilia, i per a açò ha programat diferents actes de germanor i concerts de totes les seues agrupacions com són la Orquestra, la Banda Jove, la Orquestra Jove i la Banda de Música.

El primer dels actes va ser el cap de setmana passat per a donar la benvinguda als vuit nous músics que s'incorporen enguany. Quatre d'ells formaran part de la banda i són Nuria Ern (oboè), Carme Espinòs (saxofon), Pau Cholbi (saxofon) i Álex Blasco (trompeta), mentre que Leandra Buigues (contrabaix), Erica Sesé, María Bolufer  i Elanor Allman (violins) s'integren en l'orquestra.

Els concerts comencen aquest cap de setmana amb l'actuació de la Orquestra del Centre Artístic Musical de Xàbia el dissabte a les 21’30 hores en l'església de Sant Bartolomé.

Es reprendran el divendres 16 (a les 21 hores també en l'església) amb la Banda Jove, dirigida per Óscar Rosa,  i la Orquestra Jove, amb Sergio Camarasa a la batuta, mentre que la Banda tancarà el cicle de concerts el dissabte 17 de novembre, a les 21’30 hores, en el temple de Sant Bertomeu i baix la direcció de Carles Samblancat.