La Generalitat pressuposada una rotonda en la CV 734 que millorarà l'accés al cementeri i al futur polígon de Xàbia

31 oct 2018

La Generalitat Valenciana ha inclòs en els seus pressupostos per al 2019 una important infraestructura viària que millorarà la seguretat en el principal accés al municipi de Xàbia. Es tracta d'una rotonda en la CV 734 (carretera de Gata) a l'altura de l'encreuament amb el Cementeri Municipal, valorada en un milió d'euros i que segueix un projecte aprovat per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

Segons ha avançat l'alcalde, José Chulvi, la Generalitat ha plantejat aquesta inversió de forma bianual, per la qual cosa en els comptes per al 2019 apareix una reserva de 500.000 euros i el segon termini serà en 2020.

Chulvi ha valorat molt positivament aquesta obra, ja que millorarà la seguretat d'accés al Tanatori i Cementeri (en enterraments multitudinaris o dates com Tots els Sants és necessari que la Policia Local regule el tràfic). Però a més, és una infraestructura molt important de cara al desenvolupament del polígon industrial en la zona de Catarroges, un projecte en el qual s'està treballant intensament en l'últim any.