L'Ajuntament Xàbia programa una vegada al mes activitats per a gaudir en família

30 oct 2018 Aquest dissabte, 3 de novembre, serà la primera jornada prevista

La regidoria d'Infància de Xàbia inicia aquesta setmana una nova activitat gratuïta pensada per a gaudir en família. Tal com expliquen des del departament que dirigeix Montse Villaverde, des de l'Ajuntament es programarà un dissabte de cada mes una proposta d'oci pensada perquè els xiquets i xiquetes del municipi acudisquen amb algun familiar (siga pare, mare, avi, tio…) i participen formant equip en les competicions, jocs o tallers que es programen.

La temàtica serà diferent cada vegada, intentant inculcar valors a través del joc i diversió. També es tractarà que estiga vinculada a festes o dates importants d'aqueix mes, per exemple al desembre s'aprofitarà per a preparar decoració nadalenca i al febrer, disfresses per a carnestoltes. El lloc de l'activitat serà diferent cada mes, perquè aquesta proposta arribe a tots els barris.

“Activitats en família” comença aquest dissabte, 3 de novembre, en la plaça del Portal del Clot (de 16’30 a 18 hores) i la temàtica triada són els jocs populars i cooperatius.