El Museu de Xàbia acull una exposició sobre el detectiu Pepe Carvalho, de Manuel Vázquez Montalbán

24 oct 2018 La mostra s'emmarca dins de la III edició de Xàbia Negra i estarà oberta al públic fins al dia 5 de novembre

El detectiu Pepe Carvalho cobra nova vida a Xàbia. El personatge més cèlebre de Manuel Vázquez Montalbán -i un dels més representatius del gènere negre en castellà- és el protagonista d'una exposició col·lectiva en el Museu de Xàbia.

A partir de les novel·les de Vázquez Montalbán diferents artistes plàstics han elaborat propostes que van des del dibuix a l'escultura, passant per instal·lacions conceptuals, sempre amb el gènere negre com a fil conductor.

L'obra estarà oberta al públic fins al dia 5 de novembre dins dels actes de l'III festival Xàbia Negra. El dissabte 3 de novembre al matí es farà una visita per als aficionats al gènere negre que vulguen assistir. En la mateixa estarà l'escriptor Carlos Zanón, qui és a punt de publicar l'última novel·la de Carvalho, com a continuador de la sèrie de Vázquez Montalbán.

A més d'en el Museu, es pot veure una xicoteta intervenció plàstica en el Mercat Municipal, destinada a promocionar l'exposició.

Tot el programa de Xàbia Negra es pot consultar en www.xabianegra.com