Els quintos de Xàbia organitzen aquest divendres la festa “Panic Haloween”

23 oct 2018 La festa infantil serà el dimecres 31 d'octubre a Xàbia Històrica

Aquest divendres, 26 d'octubre, els quintos del 2019 organitzen una festa temàtica de Haloween que començarà a les 23 hores en el pàrquing del camp de futbol municipal. Baix el títol de “Panic Haloween” combinarà un passatge del terror i una discomòbil.

Una de les novetats principals d'aquesta festa és que els menors d'edat hauran de portar una autorització signada pels seus pares i en el cas dels menors de 14, a més del permís solament podran accedir al recinte acompanyats pel seu tutor legal.

Dins de les accions encaminades a prevenir el consum d'alcohol i drogues en aquest tipus de festes, la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives  (UPCCA) de Xàbia realitzarà aquesta setmana en col·laboració amb el Controla Club una campanya informativa pels dos instituts i els alumnes de secundària del col·legi Inmaculada i durant la discomòbil del divendres una acció presencial amb stand informatiu per a promoure l'oci saludable.

L'altra celebració temàtica per Haloween és la que organitza l'associació de comerciants Xàbia Històrica per als més xicotets. Aquesta serà el dimecres, 31 d'octubre, a partir de les 18 hores. Des de la plaça Marina Alta (Correu-vos) eixirà una cercavila de disfresses infantil acompanyat de percussió fins a arribar a la Placeta del Convent, on hi haurà una festa amb música infantil.

A partir de les 19’30 hores en la mateixa placeta del Convent Xàbia Històrica donarà premis a la disfressa més terrorífica i al més original.

A més d'aquestes dues celebracions, a Xàbia la festa de Tots Sants serveix de context al festival cultural Xàbia Negra, que aglutina literatura, fotografia i cinema de gènere negre i que se celebra del 2 al 4 de novembre.