La quintà del 2019 tria aquest dissabte als màxims representants para les Fogueres de Sant Joan de Xàbia

17 oct 2018

La comissió de Fogueres de Sant Joan de Xàbia ha fixat ja la data per a la votació dels màxims representants de les pròximes festes del 2019. Aquest dissabte, en el Palau d’Esports Miguel Buigues Andrés, se celebrarà l'acte d'elecció de la futura reina de Fogueres i les seues dames, així com dels presidents de la Quintà. En la vetlada també es determinaran els càrrecs de la comissió juvenil i els infantils.

La gala començarà a les 22 hores i seguirà l'esquema habitual. Primer se sortejaran els càrrecs de presidents juvenils i els de reina i dames infantils entre les xicotetes que vulguen optar al càrrec. Després els quintos desfilaran per parelles per a dipositar els seus vots.

Mentre es produeix el recompte, hi haurà una desfilada de moda a càrrec de Insieme (urban wear) i Maribel Gilabert (indumentària regional i festa) amb la col·laboració de l'esteticista Cecilia Díez. També es podrà gaudir de les coreografies del Club de gimnàstica rítmica Xàbia.

La gala tindrà una entrada de 10 euros que es podrà adquirir en el mateix pavelló.

L'elecció és el primer acte de la Quintà del 2019 que el proper dissabte 27 d'octubre ja es farà notar pels carrers de la vila amb la tradicional cercavila informal de presentació.