La regidoria de Joventut de Xàbia anima als adolescents a participar en l'I Concurs de joves promeses de la Marina Alta

16 oct 2018 El certamen comarcal ofereix premis de 250 euros en les categories de monòlegs, microteatre, ball urbà, cantautor o curts

La regidoria de Joventut de Xàbia fa extensiu a tots els joves d'entre 14 i 30 anys del municipi del primer concurs “Promeses Jóvens Marina Alta 2018” que ha convocat la Xarxa Joves Marina Alta per a fomentar la creativitat entre els adolescents i com a proposta d'oci saludable.

El regidor Ximo Segarra ha explicat que el concurs té cinc categories: monòlegs, microteatre, ball urbà, cantautors o curtmetratges. Cada modalitat té un premi únic de 250 euros i el termini màxim per a presentar-se és el 24 de novembre.

Tota la informació, les bases de cada categoria i com inscriure's pot consultar-se ja en la web de la MACMA http://www.macma.org/hello-world-3-14/ o en el departament de Joventut de Xàbia.

Segarra ha animat als joves de la població a participar en aquest concurs que premia el talent i els valors en positiu, ja que a més d'optar al premi en metàl·lic és una bona plataforma de promoció per a aquells que tinguen inquietuds artístiques.