Xàbia celebra el diumenge 28 d'octubre una gran marxa per la vida i contra el càncer

16 oct 2018

L'agrupació local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer ha organitzat en col·laboració amb la regidoria de Sanitat de Xàbia, la ‘I Marxa per la vida’ amb la qual pretén recaptar fons per a la recerca científica.

Es tracta de la primera acció de gran format que impulsa l'agrupació xabiera i per açò s'espera una resposta massiva de la gent. De fet, tal com ha avançat la secretària de la junta local, Carmen Hernández, ja hi ha 500 persones inscrites i esperen aconseguir entre 200 i 300 més.

La marxa solidària serà el diumenge que ve, 28 d'octubre, i tindrà l'avinguda Jaume I com a punt de partida. Des d'allí eixiran els participants per a cobrir un recorregut apte per a tots els públics: fins al passeig de l'Arenal, anar i tornar. A més de la caminada, l'associació oferirà prèviament exercicis d'escalfament amb la col·laboració de Clara Juan i després hi haurà animació amb els balls a càrrec de l'Estudi de Dansa de Salomé Rodríguez i una rifa en la qual han col·laborat l'associació de comerciants del port i comerciants a títol personal de tot el municipi.

Hernández ha agraït aquestes col·laboracions així com la de les comissions de festes, els supermercats MasyMas, Omar Coatings o Amigos Europeos, que també financen dorsals, avituallament, mocadors commemoratius o amb la cobertura sanitària de la jornada esportiva.

Des de l'associació que presideix José Marín i les regidores de Sanitat, Pilar Zamora, i Serveis Socials, Pepa Gisbert, han volgut recalcar que la recaptació d'aquest esdeveniment és para tot tipus de càncers, per la qual cosa és espera que participen dones i homes de totes les edats que vulguen passar un matí saludable i al mateix temps col·laborar amb aquesta important lluita.

Els punts per a inscriure's i arreplegar dorsals i mocadors són: en el Port Restaurant Tanque amb clau i Perruqueria José Ballester;  en el poble Óptica Picó i els dimecres a la vesprada (de 16 a 19’30 hores) en la seu de les Ames de casa i en l'Arenal en Multicalzados La Rulla.

En aquests mateixos punts es pot fer donatius a la causa a manera de fila zero si no es pot assistir.