Les jornades Xàbia Emprèn oferiran les claus per a emprendre en el sector turístic

11 oct 2018

Del 22 al 25 d'octubre, Xàbia es convertirà en una cita ineludible per a aquells que tinguen previst intentar la seua pròpia aventura empresarial. De mà de la regidoria de Foment Econòmic, arriba la cinquena edició de les jornades Xàbia Emprèn, un cicle de conferències i espai d'intercanvi d'experiències que pretenen promoure i reforçar l'ambient d’empreniment i encoratjar la creativitat i la innovació.

El regidor responsable, Cesc Camprubí, ha explicat que enguany Xàbia Emprèn centrarà la seua mirada en el turisme i com emprendre en aquest sector: oferta i demanda, turisme cultural, verd, gastronòmic, nàutic, blau…entre altres perspectives.

Per a açò s'han programat diferents conferències de professionals de diferents extractes del sector que aportaran la seua visió i experiència, a més d'una taula de debat amb empresaris locals com David Cortina o Raúl Ibáñez que estarà moderada pel president de Jovempa, José Buigues Soler.

Les jornades començaran el dilluns 22 a la vesprada i tots els dies tenen la mateixa hora: les 18’30 hores. Aquest dia la conferència serà a càrrec de Joan Carles Cambrils, sotsdirector en la Fundació Turisme València, i que parlarà sobre turisme cultural i la seua diversificació.

La vesprada del dimarts 23 la ponent serà Laura Sánchez, managing directora de Joies d'Espanya i que desvetlarà les tendències en la creació de producte per a la demanda internacional a Espanya com a destinació turística de luxe.

El dimecres la xarrada programada és la de María José Portals, coordinadora del programa Invat-tur Emprèn, que donarà les claus en la creació i impuls d'empreses turístiques innovadores i proveïdors de tecnologia.

L'última vesprada, dijous 25 s'ha reservat per a la taula redona sobre experiències a nivell local.

Aquestes jornades es realitzaran com és habitual en el saló d'actes del Museu Arqueològic i Etnogràfic Soler Blasco, amb accés pel carrer Major. Per a inscripció i més informació els interessats poden acudir a l'Agència de Creama Xàbia (Av. Trenc d’Alba número 2) o cridar als telèfons 965793604 o 965794266.