L'Avinguda Ultramar serà des d'aquest dimecres de sentit únic mentre duren les obres de reforma de voreres

08 oct 2018

Les obres de reforma de les voreres de l'Avinguda d'Ultramar de Xàbia, que discorre des de l'Arenal a la Caleta, han començat. Hui l'alcalde, José Chulvi, ha estat amb el regidor de Projectes de Ciutat, Paco Torres, supervisant el planing d'aquesta obra pública que a partir del dimecres, 10 d'octubre, comportarà restriccions en el tràfic.

Així, la circulació passarà a ser de sentit únic mentre duren els treballs, redirigint tant als vehicles particulars com a l'autobús urbà pel carrer Atenes.

L'obra, que abastarà des de l'encreuament d’Ultramar amb el carrer Esparta fins a l'Arenal, ha començat per la vorera del marge més proper al mar i en direcció a l'Arenal, garantint-se l'accés a les els habitatges. Quan acabe aquesta fase, els operaris passaran a l'altre costat de carrer en adreça inversa.

Després d'aquesta reforma les voreres quedaran més àmplies (d'uns 3 metres) hi haurà nous elements decoratius, arbrat i una millora en el punt de confluència amb les restes romanes de la Sèquia de la Noria, ja que es cobrirà la volta amb pedra tosca.

Està previst que els treballs, que executa l'empresa Promed Consulting S.L.O., duren 4 mesos.