Quatre emprenedores del sector del vi protagonitzen la pròxima trobada de networking impulsada per l'Ajuntament de Xàbia

04 oct 2018 Girls& Wine se celebrarà el dimecres 17 d'octubre en la Casa del Vi

El departament de Foment Econòmic de Xàbia dóna un nou impuls a les trobades amb els quals tracta de propiciar el networking entre emprenedors i empresaris ja consolidats.

Després de l'èxit de cicles com “Beers & Bytes”, aquesta tardor s'innova amb la primera trobada “Girls & Wine” en el qual es podrà conèixer l'experiència de quatre dones que han emprès aventures empresarials relacionades amb el món del vi, aconseguint que una passió s'haja convertit en negoci.

L'esdeveniment tindrà lloc dimecres que ve 17 d'octubre, a les 20’30 hores, en la Casa del Vi  i les ponents seran Mara Bañó (cellers Les Freses), Cristina Rodríguez (M d'Alexandria), Margherita Saretto (Volta i Volta) i Graciela Pena (Vino Vítaro). A més, hi haurà un tast previ (a les 19 hores). Per a assistir a la mateixa, fa falta reservar en el 966463098.

Des del departament que dirigeix Cesc Camprubí, aposten en aquesta estratègia que han batejat com “beachworking”, una paraula (combinació de networking i platja) que vol plasmar el potencial de Xàbia com a lloc idoni per a compatibilitzar desenvolupament professional i qualitat de vida.

Entre les iniciatives proposades sota el paraigua d'aquest programa estan Xàbia TIC, una sèrie de conferències sobre noves tecnologies i “Beers & Bites”, trobades mensuals en bars en els quals diferents emprenedors locals exposen les seues bones pràctiques i experiències.