La Policia Local de Xàbia celebra els Àngels Custodis lliurant els distintius als agents més veterans

02 oct 2018

La Policia Local de Xàbia ha celebrat avui la festivitat dels Àngels Custodis amb un acte institucional en el que la regidora de Seguretat Ciutadana i Emergències, Pepa Gisbert, i l'Intendent Cap, José Antonio Monfort, han fet lliurament dels distintius d'antiguitat als agents que compleixen 10, 15, 20, 25 i 30 anys de servei.

Han complit deu anys en la plantilla Juan Manuel Valderrama, José Ramón Sáez Chamero i Sandra Bertó; 15, els agents Carlos Palacios,  Manuel Belmonte, José Miguel Caselles, Fernando Prieto, Alberto Gimenez, Juan Mut, Josep Trullen i Noemí Molina.

Aconsegueixen les dues dècades de servei Fernando Gaona, Salvador Bertomeu i

Vicente José Llacer, mentre que José Cholbi, José Juan Vallés i

José Ignacio Muñoz han complit les noces de plata com a policies.

Altres quatre agents arriben ja els 30 anys de servei i són  María José Ribes,

Juan Antonio Collado, Francisco Carrascosa i Tomás Cardona.

L'acte també ha servit perquè tant el cap de la plantilla com la regidora de seguretat transmeteren a tots els agents el seu reconeixement pel treball que realitzen en el dia a dia. “Vosaltres feu possible, amb el vostre esforç, el gran projecte de convivència que representa Xàbia” ha assenyalat Gisbert, qui ha volgut recordar tots els projectes que desenvolupa la policia a Xàbia a més de vetlar per la seguretat: en la comunitat educativa, en mediació de conflictes veïnals, en defensa del mar i medi ambient, possibilitant la nodrida agenda festera, esportiva i cultural de Xàbia.

La regidora els ha animat a seguir en aquest camí i afrontar un futur “que és cada vegada més exigent” ja que a la complexitat social cal afegir la compatibilització d'usos que suposa que Xàbia siga un poble “on uns treballem i uns altres vénen a descansar o a divertir-se”. No obstant açò, Gisbert ha assegurat sentir-se afortunada per poder treballar amb un cos amb una prefectura “que afrontar les responsabilitats amb determinació i, sobretot, amb sentit comú, intel·ligència i sensibilitat”.