José Antonio Vives “Gallo” guanya el VII ral·li de fotografia de Xàbia

02 oct 2018

L’Agrupació Fotogràfica de Xàbia (AFX) ha començat la temporada d'activitats i, com és habitual, ho ha fet de la mà del VII Ral·li Fotogràfic AFX, que ha tingut lloc el cap de setmana passat. Aquesta competició fotogràfica s'ha desenvolupat íntegrament dins del terme municipal, posant en valor la seua bellesa paisatgística i cultural entre els fotògrafs de tota la comarca que s'han acostat a participar.

El jurat va determinar que la millor col·lecció del ral·li és la de José Antonio Vives Llobell “Gallo”, de Xàbia, mentre que la segona millor col·lecció va ser la del fotògraf d'Altea Vicent Llorens Llorca, qui també va signar la millor foto de totes les presentades.

El podi de millors col·leccions el va completar Miguel Ángel Serra Galdón, de Gata de Gorgos, i els premis a la millor Fotografia del Tema Obligat va ser para Jaume Torres i la de la millor foto de control la de Xusa Bou Sart.

El lliurament de premis, celebrat el diumenge al matí, va posar fi a un cap de setmana de festa de la fotografia que va arrancar el divendres a les 20 hores amb el lliurament d'objectius a fotografiar en la Casa Primícies. La zona que enguany ha protagonitzat el ral·li ha sigut el Rafalet, ja que allí podien trobar-se molts dels objectius fotogràfics marcats, la qual cosa ha fet gaudir a molts dels participants d'una zona de gran valor paisatgístic, amb grans pinades, antics pous, edificacions centenàries i fins a un vell forn de calç. Tot açò ha quedat reflectit per sempre en unes estupendes col·leccions fotogràfiques que es podran gaudir en el vídeo que ha preparat l'Agrupació Fotogràfica.

A les 14:00 hores del dissabte dia 29 es completava l'últim lliurament de fotografies i  començava el treball per al jurat, compost per Francisco Catalá (A.F. Xàbia), Pepe Mengual (Fotoclub Forat) i Vicent Carrió (A.F.A.Pedreguer) i que ha valorat més de 300 instantànies i a qui el club vol agrair especialment la seua gran labor.

Des de l’AFX també han volgut fer públic el seu agraïment a institucions, premiats, participants i col·laboradors d'aquesta setena edició del seu ral·li.