Xàbia acosta als empresaris i emprenedors locals la nova economia sorgida d'internet

24 sep 2018 Les xarrades Xàbia TIC reuneixen aquest dimarts a tres experts en les noves fórmules d'inversió

Et sonen paraules com Bitcoin, Ethereum, Smart Contracts...? Estas fart de sentir aquests conceptes i no saber de què parlen?

Aquest dimarts, 25 de setembre, les conferències Xàbia TIC s'endinsen en la nova economia sorgida amb internet. A partir de les 20 hores, en el Museu Soler Blasco, es podrà escoltar a tres experts de primer nivell com són Enric Montesa, José Antonio Bravo i Ignasi Baixaliu. Montesa parlarà dels "diners i la criptoeconomía", Bravo de "Bitcoin i Blockchain" mentre que Baixauli se centrarà en els "casos d'èxit de blockchain i la seua aplicació pràctica".

El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubi, ha animat a tots els interessats a estar al dia en les noves fórmules econòmiques a assistir a la conferència, de caràcter gratuït, ja que és “una oportunitat d'or per a preparar-se per al futur més immediat tenir a Xàbia a aquests tres experts” que ens donaran llum en termes que ens són grans desconeguts però que estan fent que la humanitat estiga canviant tots els seus comportaments i relacions.

I és que, assenyalen des de l'organització de Xàbia TIC, Internet ja ho ha canviat tot però seguim sense fiar-nos els uns dels altres i fins ara hem necessitat d'intermediaris  (crida-ho banc, paypal...). El Blockchain elimina aquests intermediaris amb la seua cadena de blocs i les criptomonedes són un dels seus fruits. En 2017, la indústria blockchain va ingressar 412 milions d'euros i les previsions apunten al fet que en 2019 creixerà un 80% aconseguint els 7.700 milions d'euros.

D'altra banda, Creama Xàbia està també preparant un curs gratuït sobre comerç online enfocat a com vendre en Amazon i tenir la teua pròpia tenda online. Serà de l'1 al 3 d'octubre per les vesprades en l'aula d'informàtica de l'Ajuntament. La inscripció ja està oberta en les oficines de Creama o en el telèfon 96579 4266.