El Centre Històric de Xàbia ofereix tot el cap de setmana atractius plans per a gaudir en família

20 sep 2018 Duanes també acull el dissabte el XVI Festival Coral de l'Ars Nova

El Centre Històric de Xàbia acull aquest cap de setmana tres esdeveniments diferents per a gaudir en família: El festival Sorollius que impulsa l'associació de comerciants Xàbia Històrica, la trobada de bandes joves de la Marina Alta i la IV Trobada de Betlemistes de la Comunitat Valenciana.

Sorollius arrancarà el divendres (21 de setembre) a la vesprada. A les 19 hores es podrà gaudir de l'espectacle itinerant “El Somni d’Alicia” que partirà de la placeta del Convent i a les 21 hores en la mateixa placeta hi haurà un espectacle de teatre i circ  titulat “Sabates en l’aire”.

El dissabte al matí comença amb contacontes en la plaça de l'església a les 11 hores i un taller de cuina per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys titulat Sorolla al plat que es desenvoluparà en la plaça Celestino Pons (a partir de 11’45 hores) enfront del Mercat Municipal. A la mateixa hora també hi haurà un altre taller de pintura infantil inspirat en Sorolla en la plaça Marina Alta. A les 13 hores seguirà l'oferta cultural familiar amb un altre contacontes en la plaça de l'església.

Les activitats tornen a la vesprada de la mà de la trobada comarcal de bandes juvenils que a partir de les 17 hores ha programat tallers musicals per a tots els participants i a les 18’30 hores omplirà de música tot el Centre Històric amb les cercaviles de totes les societats musicals des del Portal del Clot a la plaça Constitució, on tots els músics interpretaran en pasdoble Xàbia.

Sense temps per a avorrir-se, el festival Sorollius reprèn el protagonisme amb l'espectacle de teatre clown “Fràgil” en la plaça de l'església i una gran fi de festa amb revetla de la Banda Bocanegra en la plaça de l'església des de les 22 hores.

Per a tancar un cap de setmana d'animació, el diumenge es podrà començar a preparar el nadal amb el mercat de pessebres que s'instal·larà en la plaça de l'església a partir de les 10 hores en el marc de la trobada de betlemistes de la Comunitat que enguany se celebra a Xàbia.

En el barri de Duanes no es queden sense oferta cultural per al cap de setmana, ja que l'església del Loreto acollirà el dissabte a la nit el XVI Festival Ars Nova de música coral. A partir de les 21 hores es podrà gaudir d'un triple concert amb l'actuació del Cor de la Rectoria, l'agrupació coral de Benidorm i els Amfitrions de l'Ars Nova.