Play Jove reobri com a espai socioeducatiu i d'oci per als joves de Xàbia

18 sep 2018 Joventut reforçarà l'atractiu d'aquest servei amb una activitat especial cada mes

L'espai municipal Play Jove de Xàbia ha arrancat aquesta setmana la seua tercera temporada com a seu socioeducativa i d'oci per als joves del municipi. El regidor responsable, Ximo Segarra ha explicat que aquest local situat en la plaça de la Constitució ja està obert de dilluns a divendres des de les 17’30 a les 20’30 hores oferint als seus usuaris de forma gratuïta nombroses opcions d'oci i jocs, que al llarg del curs s'aniran renovant, i serveis del seu interès com el wifi.

Segarra ha recordat que l'activitat habitual de Play Jove es reforça amb  propostes especials un dissabte cada mes, com tornejos o tallers, i que a més, els usuaris compten amb dotacions esportives en la plaça Constitució per a gaudir a l'aire lliure, com són canastres de bàsquet o porteries de futbol.

L'edil ha avançat que, en breu, reobrirà també en aula d'estudi, on els joves poden repassar les matèries escolars amb l’ajuda de monitors.

El servei Play Jove és un programa desenvolupat per la regidoria de Xàbia que pretén dotar als joves d'un espai propi on passar el seu temps lliure de forma instructiva i saludable, i de socialització respectant valors com la igualtat. El projecte que va començar a la fi de 2016 ha rebut enguany una subvenció de 25.000 euros de l'Institut Valencià de la Joventut.