L'Ajuntament de Xàbia reprèn la formació en noves tecnologies amb una classe de publicitat online enfocada al sector hostaler

17 sep 2018

Una vegada passat l'estiu, els hostalers han d'enginyar-li-les per a continuar omplint els seus restaurants i no patir la tan famosa "estacionalització". És per açò que el departament de Foment Econòmic de Xàbia ha programat una acció formativa específicament dirigida a aquest sector.

Serà aquest dimarts, 18 de setembre, en el Museu Soler i Blasco. Es tracta d'una classe de publicitat online a càrrec de Luisa Moyano,  Social Mitjana experta en màrqueting gastronòmic i gestora de les xarxes socials de restaurants tan emblemàtics com a Casa Federico, Hotel Nou Roma o els Tomassets. En la conferència s'abordarà com una xicoteta inversió en facebook ads pot portar interessants beneficis i quin és la millor manera de fer-ho.

Amb aquesta activitat, Xàbia reprèn el moviment Beachworking i les conferències "XàbiaTIC". Precisament, el departament de Foment Econòmic té previst intensificar aquest moviment que cerca atraure talent digital i la formació en noves tecnologies, intensificant la les trobades Beers and Bytes, les conferències Xàbia TIC o els cursos de màrqueting digital, facebook, Instagram durant aquesta nova temporada.

El regidor responsable, Cesc Camprubi, ha animat a tots els xicotets empresaris i emprenedors a aprofitar aquesta magnífica oportunitat per a formar-se en noves tecnologies  i ha avançat que, donada l'acceptació de el “beachworking” entre el empresariat local, ja s'està treballant en nous formats com el "girls and wine" o el "Beers and Bytes internacional" que es dugueren a terme al llarg d'enguany.