Xàbia acull un dels tallers del segon cicle de formació d’AFIC-CREAMA per a empresaris de la Marina Alta

23 ago 2018 El curs “4 claus per a vendre més sí o sí” serà de l'11 al 13 de setembre

El Creama, en el seu propòsit per recolzar el teixit empresarial de la comarca, ha organitzat en tots els municipis en els quals està present una sèrie de tallers dirigits a les micropymes i al comerç de proximitat. Un d'ells serà a Xàbia.

Aquesta nova acció tracta d'innovar en la formació que actualment s'imparteix per als comerciants i dóna continuïtat al primer cicle formatiu realitzat en l'exercici anterior. Igual que en l'anterior edició, els agents de Creama han apostat per introduir una formació eminentment pràctica i que servisca per a aportar coneixements de qualitat relacionats amb la gestió professional dels negocis. Un dels motius pels quals es realitza en aquest format itinerant és per a arribar a tots els empresaris dels diferents municipis i alhora generar el contacte amb altres empresaris de municipis veïns propiciant els contactes i el networking entre ells.

En aquesta ocasió, s'ha comptat amb la col·laboració de la Federació Alacantina de Comerç FACPYME en l'organització dels diferents tallers i amb el patrocini de la Diputació d'Alacant, i la programació tractarà d'aportar les novetats de gestió empresarial en el format de càpsules empresarials.

El taller que se celebrarà a Xàbia serà els pròxims 11 i 13 de setembre i té com a títol “4 claus per a vendre més sí o sí”. De caràcter gratuït i places limitades, s'impartirà de 15 a 17 hores.

Com expliquen des de l'organització, aquesta formació acostarà les claus a tenir en compte per a engegar en el comerç i arribar a ser capdavanter de vendes en el sector, sent una empresa rendible i reeixida. Els interessats poden sol·licitar més informació i realitzar la inscripció en qualsevol dels cursos en l'agència AFIC-CREAMA de Xàbia (afic.creama@ajxabia.org o en el telèfon 96 579 42 66).