La Diputació recolza amb 34.000 euros diferents programes de Serveis Socials de Xàbia

20 ago 2018

El departament de Serveis Socials de Xàbia ha rebut un total de 34.000 euros de la Diputació d'Alacant per a recolzar els diferents programes que gestiona. Les subvencions de major quantia són les destinades als programes d'ajudes econòmiques a famílies necessitades (16.636 euros) i al Servei d'Ajuda a domicili (11.179 euros) però també s'ha sufragat el taller “De qui depèn que la meua vida canvie? que imparteix la psicòloga Maria Grimalt dins de les activitats per a menors en el Barri de l'Arenal (Civic Punt) i la Trobada de participació intercultural (amb 3.450 euros).

Altres ajudes s'han destinat a la millora de mitjans ofimàtics, com a nous ordinadors per al Centre Social i el taller Tapis de malalts mentals crònics (2.427 euros) i a un programa de prevenció de dependències titulat l'ús adequat de les noves tecnologies i apostes on line 1.045,34 euros).

La regidora de Serveis Socials, Pepa Gisbert, ha agraït el suport del govern provincial en l'atenció social que es presta des de l'Administració Local.