L'Ajuntament de Xàbia i la Diputació ofereixen un nou curs de castellà per a residents aquest mes de setembre

09 ago 2018

La regidora d'Atenció al Resident de Xàbia, Doris Courcelles, informa que l'Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació d'Alacant, oferirà el pròxim mes una nova edició del curs de castellà “accelerat” per als residents estrangers empadronats en el municipi i que tinguen interès a millorar la seua competència amb l'idioma.

Courcelles detalla que hi haurà dos nivells de formació; un de bàsic i un altre intermedi. Tots dos s'impartiran del 3 al 27 de setembre i tenen les places limitades pel que els interessats han d'informar-se com més prompte millor en el "Help desk" situat en la OAC (oficina de registre i d'atenció al ciutadà al costat del pàrquing del Portal del Clot). Per a la inscripció és necessari estar empadronat en el municipi i portar NIE.

Les classes s'impartiran en la Biblioteca del Port als matins, en nivell bàsic els dilluns i dimecres (de 10 a 12 hores) mentre que l'intermedi serà els dimarts i dijous (també de 10 a 12 hores). Tant la matrícula com els llibres necessaris per a la formació són gratuïts.