223 xiquets i xiquetes participen en el Taller d’Estiu que organitza l'Ajuntament de Xàbia

12 jul 2018 Serveis Socials ha contribuït a pagar aquesta despesa familiar amb més de 200 beques

Des de principis de juliol, els col·legis Trenc d’Alba i Arenal acullen una nova edició del Taller d’Estiu que organitzen cada estiu les regidories d'Educació i Serveis Socials de Xàbia, una activitat que es desenvolupa durant els mesos de juliol i agost amb la finalitat d'oferir un espai soci-educatiu i que els més xicotets utilitzen el temps lliure de forma constructiva.

En total, són 223 xiquets i xiquetes d'entre 4 i 12 anys els que estan participant en aquesta activitat, 130 d'ells en les instal·lacions del Trenc d’Alba  i 93 en l'Arenal. Organitzat per Nitidia Sport, aquesta edició del taller gira al voltant del lema “El tren de la nostra terra”. Com cada any, la regidoria de Serveis Socials ha recolzat amb  ajudes econòmiques a les famílies que tenen dificultats a pagar el cost de la matrícula del taller i que justifiquen que els és impossible atendre als menors al llarg de les vacances escolars.

Com explica la regidora responsable, Pepa Gisbert, s'han aprovat més de 200 ajudes. D'elles, 111 són beques per a alumnes que assisteixen el mes de juliol i altres 93 per al mes d'agost. A més, s'han oferit altres 80 beques de menjador per a garantir l'alimentació en el cas d’algunes famílies i unes altres per a facilitar-los aquest servei, totes elles subvencionades per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives.

Gisbert també ha destacat que ambdues regidories han realitzat una aportació perquè el grup de xiquetes i xiquets amb necessitats educatives especials tinguen el reforç necessari amb monitors per a gaudir d'una atenció de qualitat els dos mesos que dura el taller d'estiu.