L'Ajuntament renova l'acord que garanteix als residents de Xàbia l'ús de la piscina coberta de Benitatxell

09 jul 2018 El Consistori signa els convenis de col·laboració econòmica amb els clubs de pilota, handbol i tennis

L'Ajuntament de Xàbia ha renovat hui quatre convenis esportius. Un d'ells, per valor de 14.000 euros, és el que subscriu amb el Consistori de Poble Nou de Benitatxell perquè les persones empadronades a Xàbia tinguen garantit l'ús de la piscina coberta del municipi veí amb les mateixes condicions que els propis pobleros. Gràcies a aquest pacte, la regidoria d'esports també pot utilitzar la piscina per a les activitats les escoles municipals de natació i els beneficiaris del bany terapèutic. L'acord l’ han signat aquest matí els alcaldes de Xàbia, José Chulvi, i de Poble Nou de Benitatxell, Josep Femenia, en presència del regidor d'esports Vicent Colomer.

Aquest matí també s'han renovat altres tres convenis de caràcter esportiu amb clubs locals. D'una banda s'ha signat una ajuda de 8.650 euros per al club de tennis com a suport a les activitats que organitza al llarg de l'any; El Club de Pilota també ha rebut 6.882 euros com a suport a l'escola de pilota i tornejos propis com els que organitza en Fogueres o les festes del Loreto.

Finalment el club de Handbol Xàbia percebrà una subvenció municipal de 6.000 euros, ajuda que s'ha incrementat en 2.000 euros respecte al passat any com a suport a la gran progressió que està vivint aquest club jove que arrasa en les lligues d'esport base.