Creama Xàbia impartirà el pròxim curs un programa formatiu de 960 hores per a joves que vulguen ser auxiliars de comerç

06 jul 2018 La inscripció serà de l'11 al 16 de juliol

El Creama Xàbia ha obtingut una subvenció de 39.744 euros de la Direcció general de Formació Professional i Ensenyaments per a poder oferir un nou programa formatiu de qualificació bàsica en l'especialitat de “activitats auxiliars de comerç”.

El curs està dirigit a joves entre 16 i 21 anys, que no hagen obtingut el títol de Graduat en ESO i està enfocat a millorar la seua capacitació per a treballar en el sector comercial, com per exemple supermercats, tendes, magatzems o centres de distribució.

Es tracta d'un programa amb 960 hores de formació, dividides en 2 fases. La primera es desenvoluparà des del 20 de setembre fins al 31 de desembre i acostarà a l'alumnat tècniques de merchandising, preparació de comandes, tractament informàtic de dades, operacions auxiliars de magatzematge, venda i atenció al client. La segona fase es perllongarà fins al 18 de juny i inclou 80 hores de pràctiques.

El període d'inscripció d'alumnes serà la setmana vinent (de l'11 al 16 de juliol) en les oficines de Creama Xàbia (avinguda Trenc d’Alba número 2 o telèfons 965793604/4266) i si queden places vacants, es podrà formalitzar la matrícula del 3 al 5 de setembre.

Des de Creama assenyalen que aquest programa afavoreix la maduresa personal i millora la formació en una professió, per tant, incrementa la possibilitat de trobar una ocupació. En finalitzar la formació l'alumne aconseguirà competències professionals d'una qualificació de nivell 1.