El teatre de carrer torna aquest estiu al passeig de l’Arenal de Xàbia

29 jun 2018 També hi haurà actuacions musicals en La Grava

Per tercer estiu consecutiu, la regidoria de Cultura de Xàbia organitza conjuntament amb l’associació Circolio un calendari estructurat per a les actuacions de teatre de carrer que animen i donen vida cultural a les vesprades de juliol i agost en els punts més turístics: els passejos de l’Arenal i el Port. Es tracta d’actuacions d’artistes “de gorra” per a tota la família en les quals no es cobra entrada sinó que és l’espectador qui decideix si recompensa a l’artista amb unes monedes per fer-li passar una bona estona.

El punt en el qual s’oferiran les actuacions serà en el passeig David Ferrer, en l’Arenal, enfront de les gelateries Espi i Las Olas (en horari de 20’30 a 23 hores). Mentre, les actuacions de tipus musical es concentren en el port, en la zona del mercat d’artesania d’autor.

La primera setmana de juliol estrena Manu Sinkeni amb el seu espectacle “Hasta arriba”, la setmana del 9 al 15 de juliol serà el moment  de Victor Tor  amb “La senda del malabarista”, del 16 al 22 de juliol serà la companyia “Hoy aquí, mañana allí”  la que propose el seu xou i del 23 al 29 tancarà la programació del mes Javimalabares.