L'esportista Adrián Ortolá dirigeix aquest estiu a Xàbia el primer curs específic per a tecnificació de porters a la Marina Alta

14 jun 2018 Serà del 25 al 30 de juny en el Camp Municipal d’Esports

L'esportista de Xàbia, Adrián Ortolá, que actualment és porter del Fútbol Club Barcelona, torna al camp de futbol en el qual va començar la seua formació per a dirigir l'I Curs de Tecnificació de porters  que s'ofereix en la Marina Alta. Com ha explicat el propi Ortolá, es tracta d'una activitat tècnica i específica per als quals defensen la porteria, amb entrenaments dirigits a incrementar el seu potencial i explotar al màxim les seues qualitats.

Dins d'aquesta vocació d'especificació, s'ha limitat les places al màxim, per la qual cosa seran 35 els assistents (les inscripcions ja estan tancades), tots ells d'entre 8 a 17 anys. Després de sis jornades intensives d'entrenament dirigides per Adrián Ortolá i coordinats per Celso Alcázar, entrenador UEFA Pro Goalkeeper, cadascun d'ells eixirà amb un diagnòstic personalitzat perquè els seus entrenadors tinguen una guia per a la pròxima temporada amb la qual potenciar el seu rendiment i aptituds.

El curs es realitzarà del 25 al 30 de juny en les instal·lacions del Camp d’*Esports Municipal de Xàbia i a més dels entrenaments, els assistents rebran formació en temes com a prevenció de lesions o material. També rebran la visita de reconeguts esportistes, algun d'ells d'altíssim nivell, que compartiran amb ells les seues valuoses experiències tant dins com fóra del terreny de joc.

Per a Ortolá és un orgull poder participar en un projecte que fa temps que planifiquen i fer-ho en el seu poble. El seu company, Celso Alcázar, ha destacat el caràcter pioner d'aquest curs que “estem cuidant perquè siga especial i marque la diferència”.

Entre els col·laboradors amb el curs estan la Penya Esportiva La Marina, precursora dels campus d'estiu per a fomentar l'esport en vacances, i l'Ajuntament de Xàbia. L'alcalde, José Chulvi i el regidor d'Esports, Vicent Colomer, han mostrat el seu suport a l'activitat, molt profitosa per als esportistes que participaran, i que reforça el compromís de Xàbia amb l'esport base i la seua potent oferta d'activitats durant l'estiu.

L'alcalde ha assegurat a més, que Xàbia “se sent orgullosa de tenir tants esportistes de nivell com Adrián Ortolá” al que ha felicitat per la seua trajectòria i per promoure aquest tipus de cursos en la seua població i donar així l'oportunitat als qui estan començant d'aprendre del porter d'un dels clubs més importants de la lliga.