Xàbia crea una base de dades amb cases i espais disponibles per a les productores que cerquen localitzacions per als seus rodatges

06 jun 2018 Els interessats deuen contactar amb la Film Office, que gestiona el departament de Turisme

La Xàbia Film Office, adscrita al departament municipal de Turisme, està confeccionant una base de dades amb habitatges i espais privats que estiguen disponibles per a les productores que es desplacen al municipi a rodar pel·lícules, sèries o espots publicitaris. Des de la Film Office aclareixen que a més de localitzacions en l'exterior o que afecten a edificis públics, les productores a voltes estan interessades a llogar propietats privades per a part del rodatge. Per a facilitar aquest procés de cerca i poder oferir cases que, a priori, tenen predisposició a obrir les seues portes a la indústria audiovisual, Turisme fa una crida als qui creen que la seua casa és un escenari interessant perquè es posen en contacte i passen a formar part d'aquesta base de dades.

Els interessats poden contactar bé directament en l'oficina de Turisme de l'Ajuntament (telèfon 965794356) o per correu electrònic a les adreces xabia_port@gva.es i miguel.mata@ajxabia.org

Com assenyala l'alcalde i responsable directe de la política turística, José Chulvi, la riquesa paisatgística i natural de Xàbia fan que el municipi siga un punt molt atractiu per al rodatge en exteriors i les facilitats que ofereix aquesta film office és un al·licient més per a captar rodatges nacionals i internacionals. “Donem una resposta professional i atenem amb distintes llengües a les productores a l'hora de trobar localitzacions, tramitar permisos o serveis amb els diferents departaments de l'administració, donar informació o resoldre problemes relacionats amb la logística de la producció” ha indicat Chulvi.

La Xàbia Film Office és de caràcter municipal i forma part de Costa Blanca Film Comission que al seu torn està negociant entrar en la xarxa nacional.

Per a més informació

https://www.xabia.org/ver/1889/Film-Office.html