Xàbia contractarà a nou joves gràcies al programa “T’Avalem joves Plus”

28 may 2018

L'Ajuntament de Xàbia, en la seua voluntat de recolzar als joves en la recerca de treball, s'ha sumat un any més al pla autonòmic “T’Avalem Joves Plus” que incentiva la seua contractació. Ho fa a través dels programes EMCUJU –per a joves en general- i EMPUJU- per a joves amb qualificació educativa- tots dos cofinançats pels Fons Socials Europeus.

A través d'aquests dos plans, que en total suposen una subvenció de 147.848 euros, l'Ajuntament podrà contractar a nou joves de menys de 30 anys a jornada completa que se sumaran durant un any a la plantilla municipal.

Els llocs qualificats són d'arqueòleg/restaurador, de filòleg per al departament de normalització lingüística i de tècnic en informàtica. Les sis places restants són per a ocupar dos llocs de conserge en edificis culturals, a més de dos auxiliars administratius i dos administratius que es distribuiran per departaments com a Foment Econòmic, Obres, l'Arxiu Municipal i Patrimoni.

La selecció de personal per a ocupar aquestes places serà a càrrec del Servef d'entre els inscrits en el sistema nacional de garantia juvenil i s'espera que els empleats s'incorporen a partir d'aquest estiu. El regidor de Foment Econòmic, Cesc Camprubí, ha aprofitat per a recomanar a tots els joves del municipi que es passen per l'oficina de Creama Xàbia (al Portal del Clot) per a informar-se dels cursos formatius, activitats en general i sobretot, com registrar-se en el sistema de garantia juvenil ja que són vàries les convocatòries d'ocupació pública les que exigeixen aquest requisit a l'hora de seleccionar als beneficiaris i és interessant per a tots i totes estar inscrit.

Camprubi ha recordat que l'any passat Xàbia ja va sol·licitar dues places dins de T’Avalem Joves i que està ja preparant documentació per acollir-se a nous plans d’ocupació.