La lliga autonòmica de hándbol platja arranca a Xàbia

24 may 2018 La competició serà el dissabte 9 de juny en l'Arenal

La IV edició de la lliga autonòmica de hándbol platja arranca enguany a Xàbia. Serà el dissabte 9 de juny quan la platja de l'Arenal es convertisca en una pista a l'aire lliure en la qual es disputaran desenes de partits d'aquesta competició que mobilitza a l'esport base dels clubs d'handbol de la Comunitat i que també tindrà parades a Borriana i Sagunt.

Des de la Federació Valenciana, Miquel Soria ha assenyalat que s'espera una alta participació, ja que s'ha cercat una data en la qual no hi haja altres competicions. Soria ha assegurat que Xàbia no solament és un punt de referència per a aquest circuit, que per tercer any té a la població com a seu, sinó que també el club local és respectat com un dels importants dins d'aquest esport a la Comunitat.

El seu entrenador, Pep Hierro, ha avançat que presentaran a la competició cinc equips (aleví mixt, infantil femení, cadet femení i dos cadets masculí) i que també participaran en el nacional que es diputa en Laredo i tres tornejos Arena 1000. Hierro ha explicat que una vegada tancada la temporada en pista, es bolquen en la modalitat de hándbol platja ja que és molt divertida i una manera de captar nous jugadors per al club.

Precisament el creixement d'aquest club ha sigut destacat pel regidor d'Esports, Vicent Colomer, qui ha mostrat tot el suport de l'Ajuntament i assenyalat que, vista la seua progressió, se'ls ha duplicat el muntant del conveni de col·laboració.

I és que a sols cinc anys des de la seua fundació, el Handbol Xàbia ha collit grans títols i obtingut reconeixements. I no solament açò, sinó que a més dels seus assoliments esportius “són exemple pel seu comportament i respecte a l'adversari” ha apuntat l'alcalde, José Chulvi, qui ha felicitat a Hierro per “no solament formar als joves com a esportistes sinó també com a persones”.