Serveis Socials Xàbia convoca les beques per als tallers infantils d'estiu

14 may 2018 Les sol·licituds poden presentar-se fins al 29 de maig

El departament de Serveis Socials de Xàbia informa que des d'avui, 14 de maig i fins al dia 29 d'aquest mateix mes, està obert el termini per a accedir a la convocatòria de subvencions per als tallers d'estiu 2018. Aquesta activitat, que es desenvolupa durant els mesos de juliol i agost, te com a finalitat crear un espai soci-educatiu per a possibilitar que els més xicotets utilitzen el temps lliure de forma constructiva. Els tallers estan dirigits als xiquets i xiquetes de Xàbia nascuts entre els anys 2006 i 2014, tots dos inclosos.

Com cada any, la regidoria de Serveis Socials ofereix ajudes econòmiques com a les famílies que tinguen dificultats a pagar el cost de la matrícula del taller. Per a poder accedir a la convocatòria s'han de complir uns requisits específics que es marcaran des del propi departament, i especialment es tindran en compte les circumstàncies justificades d'aquelles famílies amb impossibilitat d'atendre als menors al llarg de les vacances escolars.

Per a més informació i/o arreplegar la documentació per a sol·licitar aquesta ajuda, els interessats poden acudir al Centre Social (segona planta) en horari de 9 a 14:00 hores. Després, les sol·licituds hauran de ser presentades a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà abans del 29 de maig.