Monjove Xàbia organitza un campament d'estiu per a adolescents que vulguen aprendre anglès

14 may 2018 La inscripció serà el dimarts 22 de maig

La regidoria de Joventut de Xàbia ofereix un any més un campament d'estiu per als adolescents del municipi (d'entre 12 i 18 anys) que vulguen aprofitar uns dies de les seues vacances per a aprendre anglès sense deixar de divertir-se.

El regidor responsable, Ximo Segarra, ha avançat que el campament serà del 7 al 16 de juliol en l'alberg Plà l’Oroneta de Teulada i té un preu de 230 euros, que inclou allotjament, pensió completa, monitors, professors i activitats.

Els interessats a inscriure's poden descarregar la documentació necessària en la web de Monjove Xàbia http://www.monjovexabia.com i hauran de presentar-la emplenada el dimarts 22 de maig a partir de les 8 hores en les oficines de joventut (casa de Cultura).

Segarra ha animat als joves a participar d'aquesta activitat que combina formació, convivència i oci. Una bona experiència a tenor de l'opinió dels quals ja han participat que sempre volen repetir. En el campament es treballarà vocabulari, comprensió oral, lectura, pronunciació, escriptura i gramàtica , tot açò barrejat amb jocs, diversió i bon ambient.

L'activitat està dirigida a xics i xiques de 12 a 18 anys que cursen AÇÒ, Batxiller o Cicles formatius i que estiguen empadronats a Xàbia. Per a més informació, els interessats poden contactar al telèfon 965795400.