Xàbia renova les exposicions en les tres sales municipals

24 abr 2018 AFX i els alumnes de la facultat de Belles arts inauguren mostres col·lectives aquest divendres

L'oferta cultural de Xàbia relacionada amb les arts plàstiques segueix en constant renovació. Aquest divendres, les tres sales municipals estrenen exposició i dues d'elles són col·lectives.

D'una banda, l'alumnat de la facultat de Belles arts d'Altea estrena en el Centre d'Arts Lambert (a casa Tena) la mostra multidisciplinària Ten In Project, una selecció dels seus millors treballs que abasten diferents tècniques. La inauguració serà a les 19 hores i l'exposició estarà a la disposició del públic fins al 28 de maig.

També el divendres, l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia mostrarà al públic el seu treball col·lectiu ABC Emocional, una exposició amb fotografies de varis dels associats que han fabricat un projecte basat en una de les poques qualitats que  diferencien a l'home de la resta d'éssers: les emocions. La inauguració, en aquest cas en la Casa del Cable, serà a les 20 hores.

També s'obrirà al públic (a les 18’30 hores) la mostra de fòssils pertanyents al col·leccionista Fernando Albi Oliver instal·lada en el Museu Soler Blasco. Aquesta, inclou uns 250 fòssils amb peces tan extraordinàries com a estromatòlits (més de 3.000 milions d'anys) fins als Mamuts i Óssos de les cavernes d'uns 18.000 anys, sense oblidar l'ambre, Amonites, Trilobites, Belemnites, Dinosaures o Taurons gegants, com el Otodus Obliqus i el Oxyrhina Desori).