Xàbia obri el concurs per a adjudicar els quiosquets i serveis de temporada en les platges per als pròxims quatre estius

19 abr 2018

L'Ajuntament de Xàbia ha obert avui el termini per a licitar pels serveis de platja per a les temporades 2018-2021. Ixen a subhasta cinc quiosquets distribuïts en el Primer Montañar (un d'ells porta associat lloguer d'hamaques) i les hamaques i ombrel·les per a la Grava, Portitxol i Granadella i l'Arenal (en aquesta última ara és una licitació única per a tota la platja). També s'obrin dues concessions nàutiques en el Montañar i Arenal.

Els interessats a concursar tenen 15 dies naturals per a presentar les seues propostes econòmiques i tècniques en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (a l'atenció del departament de Serveis), localitzada en les oficines de l'Avinguda Amanecer número 2 (de 9 a 14 hores).

El preu d'eixida per a optar a un quiosquet és de 15.000 euros (18.000 euros en el qual porta incloses hamaques), les ombrel·les i hamaques de la Grava ixen per 2.500 euros), el padel surf, vela i piragües en el Montañar per 3.000 euros, el lloguer de patinets, taules i piragües en l'Arenal per 15.000 euros, les hamaques i ombrel·les en l'Arenal per 175.000 euros, les hamaques i ombrel·les en *Portitxol per 3.000 euros i les de la Granadella per 20.000 euros.

Des del departament de Serveis expliquen que s'ha modificat la superfície ocupada per les activitats d'hamaques i ombrel·les en totes les platges per a adequar-la a l'ocupació real dels últims anys, i s'ha establit una unitat de mesura i distribució per a homogeneïtzar les ocupacions i evitar muntatges inadequats.  També s'ha resituat la zona d'hamaques i ombrel·les de la platja de la Granadella per a evitar l'arrossegament del mobiliari en cas de pluges torrencials, com l'ocorregut a l'agost de 2017 en la zona.

Un altre dels canvis més rellevants realitzats en aquest Pla afecta als períodes de funcionament de tots els serveis, que seran diferents per a cada tipus d'activitat, i es basa en l'experiència i observació del seu funcionament en temporades anteriors, a més d'eliminar la facultat dels licitadors de sol·licitar ampliacions de temporada.

Per a més informació i consulta, les bases completes estan disponibles en el portal de contractació de l'Estat. Enllaç: https://contrataciondelestado.es/wps/portal/!ut/p/b1/hZDLboMwEEW_pV_gaxsMXpqHDSgpDwda2FQsqgQpCVJV9ftrULpoo9DZjeYczdUlA-mpR5kX-EyCvJLhOn5Nx_Fzmq_jedkH8ealZRzrjCG0PAHbJW0rsmVlDugdgAejsPqRDUMVUQVj9xRKpFz4DNTYH38D-OWDt6E713UsXQ5IfvN9Hntd0VXC5gbIM53sWurDMLH6qktrlUsO01QpWNQEwtMlB-7-3z_4x38hw2ZFht2ArYgrsNXhdgqQ52y-vJPeYcFDzIAcSJ__pcqocXmLan-oDKOAWKiCXIaz1lrmU3X68Gf19A0MaqV6/