La Casa de Cultura de Xàbia acull aquest dissabte el teatre infantil “Martina i el bosc de paper”

17 abr 2018

Dins del cicle de teatre infantil que programa el departament municipal de Cultura de Xàbia, aquest dissabte -21 d'abril- es representarà l'obra “Martina i el bosc de paper”, de la companyia L'Horta Teatre. La sessió prevista en la Casa de Cultura començarà a les 17’30 hores i l'entrada (que es podrà adquirir en aquest mateix lloc a partir de les 16’30 hores) té un preu de 3 euros.

L'obra explica la història de Martina, una xiqueta de paper que viu en una casa de cartó i que un dia troba una papallona preciosa i la caça. Aquest fet desperta la seua curiositat i cercant més s'endinsa en el bosc, on es trobarà amb uns companys molt especials: un elefant poregós, una girafa presumida i molts més amics, que li ajudaran a tornar a casa. Pel camí passen fred i calor, neva, plou i el sol calfa la terra; naixen plantes, flors i volen els ocells i les papallones … Així és com Martina descobreix que la naturalesa ha de ser lliure i s'ha de cuidar.

Interpretada per Laura Valero i Pau Blanco, aquesta història és una espècie de viatge per la naturalesa i una forma lúdica i pedagògica d'acostar-se a les estacions de l'any. Tot açò a través de la mirada innocent i curiosa d'una xiqueta que aprèn a estimar la naturalesa com un amic més.

També dins de l'ofereix cultura per als més xicotets de Xàbia, aquest divendres (17’30 hores) hi haurà nova sessió de contacontes infantil. Aquesta setmana la representació, de caràcter gratuït, és en  el Museu Soler Blasco i oferirà la història “El riu dels desitjos”.