Últims dies per a inscriure's en la Cursa de la Dona de Xàbia

11 abr 2018 La cita amb l'esport i la solidaritat és aquest diumenge

La regidoria d'Igualtat i el Club d'Atletisme Llebeig donen aquesta setmana una última espenta a les inscripcions per a la X Cursa No Competitiva de la Dona, una cita per a totes les dones de la població i comarca que conjuga esport, la reivindicació i les finalitats solidàries.

La cursa se celebra aquest diumenge -15 d'abril- i per a facilitar les inscripcions a aquelles que no es manegen per internet (també és possible registrar-se en la web www.somesport.com) o no han pogut acostar-se a la pista d'atletisme, aquest dijous pel matí (de 10 a 13 hores) s'instal·larà un punt extra en la plaça Marina Alta (enfront de les oficines de Correus) per a apuntar a les més ressagades.

Recordar que la cursa eixirà a les 10 hores des de la pista d'atletisme Llebeig i que el recorregut de 5 quilòmetres pot fer-se corrent o caminant, explicant a més amb l'al·licient d'estar amenitzat per la música de la colla Xirimitab’s i el Centre Artístic Musical. És per tant, apta per a dones de totes les edats i amb totes les condicions físiques que vulguen gaudir d'un matí amb molt ambient i fent una mica d'exercici físic i al mateix temps reivindicar la figura de la dona, tant en l'esport com unides i actives davant els reptes de la societat.

La inscripció té un preu de 5 euros i totes les participants reben una samarreta commemorativa. El recaptat es repartirà entre Incliva (institut de recerca sanitària especialitzat en tractaments per càncer) i l'associació comarcal Ludai, que ofereix activitats d'estimulació primerenca als xiquets amb necessitats educatives especials.