La banda de Xàbia recapta fons per a Càrites i Creu Roja en el seu concert de primavera

11 abr 2018 L'actuació és aquest dissabte, 14 d'abril, a les 22 hores en Sant Bartolomé

La banda del Centre Artístic Musical de Xàbia oferirà aquest dissabte, 14 d'abril, un concert benèfic a favor dels programes d'ajuda social que desenvolupen Càrites i Creu Roja en el municipi. L'actuació està prevista a partir de les 22 hores en l'església de Sant Bartolomé i les entrades (a un preu de cinc euros) es podran comprar en la mateixa porta d'accés a l'església o bé, de forma anticipada, en les Oficines de Turisme, en La Rulla o en la pròpia Creu Roja. En tots els punts de venda també ofereixen la possibilitat de mostrar el seu suport als quin no poden anar a través de la fila zero.

El Centre Artístic Musical col·labora així un any més amb aquestes dues organitzacions socials en el que és el seu concert de primavera, una actuació que al mateix temps obri el programa de festes dedicades a Jesús Nazareno.

La banda, baix la direcció de Carles Samblancat, ha preparat un repertori variat amb peces com la Marcha funèbre d’une Marionnette de Charles Gounod, Sorgemarj over Rikard Nordraak de  Edvard Grieg, March Op.99 de Sergey Prokofiev o la  Persischer Marsch Op.288  de Johann Strauss. La segona part inclourà el pasdoble Musical Apol·lo  d'Armando Blanquer, el Divertimento  d'Oliver Waespi i Vasa de Jose Suñer Ortolà.

Tant des del Centre Artístic Musical com des de la Confraria del Nazareno conviden a tota la població a recolzar el treball de Càrites i Creu Roja assistint a aquest concert o col·laborant amb la fila zero.