La cantant Celia Mur tanca aquest divendres el cicle Jazz a 100 a Xàbia

10 abr 2018 El teatre també torna aquest dissabte a la vila amb l'obra “Kauen tot”

Després del parèntesi de les pasqües, Xàbia reprèn aquest cap de setmana la seua intensa agenda cultural amb diverses propostes que comencen el dijous amb l'última cita del popular cicle de monòlegs “Dijous de Comèdia. L'actuació, del còmic Paco Enlaluna, serà en la Biblioteca de Duanes a partir de les 20’30 hores i com sempre, amb entrada gratuïta.

El divendres (13 d'abril) tanca un altre dels cicles programats per la regidoria de Cultura i que també ha recollit gran èxit de públic: Jazz a 100. Ho fa amb el concert de la coneguda cantant Celia Mur, que oferirà el seu nou treball “Celia canta a Roberto Menescal” un repertori de música brasilera amb els meravellosos arranjaments d'Arturo Serra. El recital és a les 20 hores en la Casa de Cultura i té una entrada de cinc euros que es pot adquirir a partir de les 18 hores en aquest edifici municipal.

També el divendres a la vesprada (17.30 hores) tornen els contacontes per a xiquets en la Biblioteca de Duanes, aquesta setmana amb la coneguda historia “Momo” i en el Centre d'Arts Lambert s'inaugura la exposició fotogràfica “Miradas diferentes- Christina Snellman”, relacionada amb el món de l'arquitectura en general i de l'obra arquitectònica de Manuel Jorge en particular, que es podrà visitar gratuïtament fins al 5 de maig.

Una altra cita important per al cap de setmana és la representació teatral programada per a la vesprada del dissabte. De la mà de la companyia Kauen teatre arriba l'obra “Kauen Tot”, la història de dos veterans actors, propietaris d'un vell teatre, que aclaparats pels deutes i la decadència del teatre, es troben amb el dilema d'adaptar-se als nous temps o desaparèixer.

El teatre serà en la Casa de Cultura i començarà a les 20 hores, encara que les entrades (a 5 euros) es poden adquirir a partir de les 18 hores.

Finalment, la nit del dissabte (a les 22 hores) la banda del Centre Artístic Musical de Xàbia oferirà un concert a benefici de Càrites i Creu Roja en l'església de Sant Bertomeu.